Onze Accomodatie

Over ons
Ons Boutique Hotel is meer dan een plek om te overnachten. Van de adembenemende omgeving tot ons culinaire restaurant, bieden we veel mogelijkheden voor een uniek en onvergetelijk verblijf. Wij kijken ernaar uit u aan het Hof van Alexander te mogen ontvangen!
Restaurant

Culinair genieten
Aan de Zeeuwse Kust

Culinair genieten van de mooiste producten van het seizoen en van de regio. Alexander’s. Restaurant is een beleving op zich. Alle gerechten worden volgens de leer van de klassiek Franse keuken geheel in eigen huis bereid.
Alwin Steijger
CHEF DE CUISINE

Culinair Arrangement

Boek nu een overnachting voor twee personen in een luxe kamer inclusief een culinair 5-gangen diner (wijnarrangement mogelijk) in het restaurant en ontbijtbuffet. Stuur een mail naar receptie@hofvanalexander.nl of bel +31 111 40 89 48 (vanaf 13:00 uur bereikbaar).

Website Alexander's Restaurant

Bekijk voor meer sfeerbeelden en informatie de website van Alexander's Restaurant: https://www.alexandersrestaurant.nl

ONTBIJT

Regionaal en
Uitnodigend ontbijt

Begin uw dag goed met een heerlijk ontbijt in onze sfeervolle zaal.  Laat u verwennen door een uitgebreid assortiment  aan broodproducten, waaronder Pain de Mer, brood gebakken met water uit de Oosterschelde. Fruitsalades en salade keuzes in combinatie met vers beleg maken het u makkelijk om naar eigen idee de heerlijkste sandwiches klaar te maken. En natuurlijk mag een Zeeuwse bolus tot slot niet ontbreken!  Onze medewerkers staan klaar om er voor te zorgen dat uw ontbijt een perfecte start van de dag is. Bij mooi weer nodigen wij u uit gebruik te maken van het terras voor het ultieme vakantiegevoel.

Op aanvraag is het mogelijk op de kamer te ontbijten. U ontvangt dan in de ontbijtzaal een mooie mand met een keur van producten naar keuze.

Erop uittrekken &
Sportieve bezigheden

Wandelen

Fietsen

Dorpen en Steden

Evenementen

Onthaasten, Ontspannen en Opladen.
Boek uw verblijf !

Boek nu

Speciale aanbiedingen alleen voor u!