mario

Mario Tsakonis

Van oorsprong Grieks en in Duitsland opgegroeid. Hij is in hart en nieren ondernemer. Op dit moment is Marius veelal werkzaam in Duitsland waar hij ook in de kunst- en edelmetalenbranche bedrijven heeft, waaronder Bares und Wahres. Daarnaast verzorgt hij voor de Duitse markt de totale marketing voor Hof van Alexander.

ingrid

Ingrid Ettema

Met jarenlange ervaring in de edelmetalen- en hotelbranche is zij uw gastvrouw op het Hof van Alexander in het hotel en het restaurant. Zij streeft ernaar dat  elke gast kan onthaasten, ontspannen en opladen, in het mooie Zeeland en in het Hof van Alexander.

 

anais

Anais Tsakonis

Met haar HBO studie Sportkunde en opleiding tot instructeur Wedstrijdsport op zak organiseert Anais  voor het Equestrian Training Center de trainingsarrangementen en clinics. Daarnaast fungeert zij ook als aanspreekpunt voor de gasten van het hotel en restaurant.

antheaus

Antaeus Tsakonis

Van jongs af aan wordt hij betrokken bij de zakelijke activiteiten in Nederland en in het buitenland. Hij volgt aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam de studie Bedrijfskunde. Naast zijn studie pendelt hij tussen de bedrijven Hof van Alexander in Nederland en Bares und Wahres in Duitsland.