hva-logo-sterren-homesite-3

Onthaasten, ontspannen en opladen

Hotel
Hotel

Hof van Alexander, een idyllisch hotel, gelegen in het hart van Schouwen-Duiveland. Onthaasten, ontspannen en opladen, en dat op deze unieke locatie nabij strand en natuurgebied.

Restaurant
Restaurant

Culinair genieten van de mooiste producten van de regio en het seizoen. Alexander’s. Restaurant is een beleving op zich. Alle gerechten worden volgens de klassiek Franse keuken geheel in eigen huis bereid.

Omgeving

Genieten in het kwadraat van zon, zee, strand en bos. Overnachten in de rustgevende omgeving en op de dag de mogelijkheid fietsend en wandelend  leuke dorpjes te verkennen. U komt tijd tekort!

cashbackworld

Heeft u al gehoord van een nieuwe cashback card van Hof van Alexander? Met deze gratis klantenkaart (wij registreren u direct bij uw bezoek) heeft u gelijk voordeel: u ontvangt cashback en shoppingpoints op uw verblijf bij Hof van Alexander! (Let op: alleen bij rechtstreekse boekingen). Daarnaast is de kaart in diverse winkels in de regio én online bij de bekendste webshops te gebruiken bij heel veel bedrijven in wel 47 landen! Dat levert u veel extra voordeel op! Vraag ernaar bij het inchecken! Geld terug wil toch iedereen?

gastfreund-2

In onze app kunt u allerlei informatie over ons hotel en de omgeving opzoeken om uw verblijf vooraf te plannen of tijdens uw verblijf te veraangenamen. Als gast bent u altijd op de hoogte van aanbiedingen en heeft u de mogelijkheid snel te reageren. U ontvangt de download van de app bij de boeking via onze website.

Kamers

De mooie luxe kamers zijn ruim en compleet ingericht. Elke kamer is voorzien van een kitchenette met koelkast en oven/magnetron. U heeft de keuze uit 3 verschillende type kamers. De kamers op de begane grond hebben een eigen terras waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Kamers op de eerste verdieping hebben een zeer ruime badkamer met ligbad.

meertalig-personeel-2

Meertalig personeel

invalide-vriendelijk-2

Invalide vriendelijk

restaurant-faciliteiten-2

Restaurant

gultenvrij-ontbijt-2

Glutenvrij ontbijt mogelijk

gratis-wifi-2

Gratis WiFi

gratis-parkeren-2

Gratis parkeren

fietsen-te-huur-2

Fietsen te huur

fietsenstalling-2

Fietsen-stalling