Geniet van een zorgeloos verblijf…

Over ons

De unieke plek aan de Slikweg, met uitzicht over plan Tureluur en als het even kan, vier seizoenen lang de volle zonsondergang als uitzicht, hield ons jaren bezig. In 2012 hadden wij het geluk dat de toenmalige bewoners in verband met leeftijd op zoek gingen naar een kleinere woning. In het besef dat dit een plek is die je met mensen zou moeten delen, hebben wij een plan opgezet en in overleg met de gemeente konden wij begin 2014 beginnen met de grootse verbouwing.

Met respect voor de omgeving en behoud van oude delen waar mogelijk, is nu een een prachtig pand herrezen, dat ogenschijnlijk opgaat in de omgeving. In de lente van 2015 was de metamorfose afgerond en konden wij onze deuren openstellen voor onze gasten. In de loop van 2016 is er in het gebouw naast het hotel op vraag van de gasten een restaurant met terras gebouwd, met schitterend uitzicht over het natuurgebied Tureluur. Op de begane grond is de receptie voor het hotel en zijn er 2 grote zalen, die geschikt zijn voor meerdere doeleinden.

In de laatste fase zal er in de hal met stallen ook de mogelijkheid zijn om in de winterperiode gasten met een paard te ontvangen voor doelgerichte trainingsweken.

Mario Tsakonis

Van oorsprong Grieks, maar vele jaren in Duitsland gewoond, en vanaf 1992 in Nederland gevestigd. Van top tot teen ondernemer, maar zeer klantgericht. Geen idee is onmogelijk en niets is teveel, is zijn motto. Vraagt u hem naar alle mogelijkheden die het Hof van Alexander te bieden heeft. Grote kans dat uw idee door hem kan worden gerealiseerd!

Ingrid Tsakonis-Ettema

Met jarenlange ervaring in de omgang met klanten en gasten is zij uw gastvrouw op het Hof van Alexander, waar zij ervoor zorgt dat alles geruisloos verloopt. U heeft geen idee welke invulling uw dag moet krijgen? Zij zorgt er voor dat u dagen tekort komt! Thuiskomen in Zeeland is het gevoel waarvan zij hoopt dat elke gast dit zal ervaren in het Hof van Alexander.

Anais Tsakonis

De 20-jarige dochter van Marius en Ingrid, volgt aan de Hogeschool Zeeland in Vlissingen de opleiding Sportkunde. Met deze opleiding hoopt zij straks op eigen wijze invulling te kunnen geven in het sportieve gedeelte van Hof van Alexander. Naast haar opleiding beoefent zij op hoog niveau de hippische sport in de dressuur en volgt zij de instructeurs opleiding Wedstrijdsport. Op kort termijn zal het Hof van Alexander ook gaan faciliteren in het organiseren van trainingsweken voor de dressuursport, waar Anais een organiserende rol in zal vervullen.

Antaeus Tsakonis

De 17-jarige zoon van Marius en Ingrid, volgt VWO-6. Van jongs af aan wordt hij betrokken in het reilen en zeilen van een onderneming en dit is ook waar zijn interesse ligt. Gedurende de bouwfase is hij in zijn vrije tijd actief betrokken geweest in de verbouwing en was hij een goede hulp voor zijn vader. Momenteel assisteert hij in zijn vrije tijd in de keuken van het restaurant en helpt hij waar nodig. Antaeus is als onderdeel van het gezin ook altijd aanspreekpunt voor u!