Onthaasten in het landelijke Zeeland…

Kamers en hotelfaciliteiten

Alle hotelkamers zijn gelegen in de voormalige schuren van de boerderij. Van de schuren zijn de oorspronkelijke en specifieke vorm en de spanten bewaard gebleven. De nieuwe indeling zorgt voor een onverwachte en verrassende aanblik bij binnenkomst.

De sfeervolle 2 persoonskamers zijn voorzien van een eigen keukenblok met combimagnetron en koelkast, TV met internetmogelijkheid. Zo heeft u de mogelijkheid om gedurende de dag in uw eigen kamer iets te nuttigen. Er is een ruime badkamer met inloopdouche. Vanuit de kamer is er de mogelijkheid om buiten te zitten.

Elke dag wordt uw kamer gecheckt op benodigdheden van huishoudelijke zaken. Schoonmaak om de andere dag. Na verblijf langer dan 3 dagen worden de lakens gewisseld.
In de patio kunt u genieten van het ontbijtbuffet met biologische (streek)producten.
Luxe 1 of 2 persoonskamer (klein)
Queensize bed
Luxe en sfeervol ingerichte 1 of 2 persoonskamer (26m2) met Queensize bed. De kamer is voorzien van keukenblok met koelkast en combimagnetron, badkamer met ligbad en openslaande tuindeuren met uitzicht op de tuin, met zitje (kamers begane grond, eerste verdieping heeft dakkapellen)

Als preferentie kunt u aangeven: begane grond of eerste verdieping, opmaak als 1 bed of als 2 (aparte) bedden.

Uw kamer wordt dagelijks gecheckt op benodigdheden van huishoudelijke zaken. Schoonmaak om de andere dag.

Na verblijf langer dan 3 dagen worden de lakens gewisseld, minimaal verblijf is 2 nachten.
Luxe 1 of 2 persoonskamer met
Kingsize bed
Luxe en sfeervol ingerichte 1 of 2 persoonskamer (33m2) met Kingsize bed. De kamer is voorzien van keukenblok met koelkast en combimagnetron, LED tv. De ruime badkamer is met luxe inloopdouche. Al deze kamers zijn gelegen op de begane grond en voorzien van een terrasdeur. Buiten staat er een zitje voor elke kamer.

Minder validen:
Tevens zijn er 2 kamers beschikbaar met rolstoelgeschikte douche, deze kamers zijn tevens geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Uw boeking voor deze kamer gelieve aan te geven in het “speciale wensen” veld.

Uw kamer wordt dagelijks gecheckt op benodigdheden van huishoudelijke zaken. Schoonmaak om de andere dag.Na verblijf langer dan 3 dagen worden de lakens gewisseld, minimaal verblijf is 2 nachten.
Luxe 2 persoonskamer groot met
kingsize bed en ligbad
Luxe en sfeervol ingerichte 2 persoonskamer (40m2) groot met Kingsize bed, gelegen op de eerste verdieping. Deze ruime kamer is voorzien van keukenblok met koelkast en combimagnetron en ruime badkamer met ligbad.

Vanuit deze kamer heeft u een mooi uitzicht over het terrein. Als preferentie kunt u een opmaak als 1 bed of als 2 bedden aangeven. In deze kamer is het mogelijk een kinderbed neer te zetten. (zelf meenemen).

Uw kamer wordt dagelijks gecheckt op benodigdheden van huishoudelijke zaken. Schoonmaak om de andere dag.

Na verblijf langer dan 3 dagen worden de lakens gewisseld, minimaal verblijf is 2 nachten