Hof van Alexander, dat is thuiskomen in Zeeland!

Hof van Alexander, een idyllische plek in het hart van Schouwen-Duiveland in Zeeland. Direct gelegen aan het vogelrijke natuurgebied Plan Tureluur met uitkijk over de Prunje is er plaats voor onthaasting, rust en genieten van de ruimte om je heen. Ons hotel ligt centraal gelegen vlakbij de N59 en op 10 minuten afstand van Zierikzee, Burgh-Haamstede en Renesse. Zo heeft u het gemak van de gezellige dorpjes en de rust van het verblijf in het achterland.

Arrangementen & Specials

Eten bij Alexander’s Restaurant

Onze gerechten zijn gebaseerd op de Franse en Nederlandse keuken. Laat u verrassen door de bijzondere smaken en combinaties die de Chef voor u creëert. Alle gerechten worden in eigen keuken bereid met dagverse producten. Daarbij  maken wij gebruik van al het moois dat Zeeland te bieden heeft; uw gerechten worden in onze open keuken bereid. Om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, betrekken wij onze produkten van leveranciers in Zeeland, vermijden wij monoverpakkingen en is het steeds de uitdaging om ervoor te zorgen dat er geen eten wordt weggegooid.

Heeft u plannen om bij ons te reserveren? Wij verwelkomen u graag!

Via telefonische reservering of via een reservering per mail verzekert u zich van een voor u gereserveerde tafel op het tijdstip dat u wenst!
Graag maken wij u erop attent dat ons restaurant zich bevindt op de eerste verdieping, dat te bereiken is via een trap. Tevens is het meenemen van huisdieren omwille van hygiëne niet toegestaan.